Den 4. august 2018 afholder Next Challenge Kryds Isefjorden for 3. gang!

Kryds Isefjorden er Danmarks mest udfordrende åbentvandskonkurrence, der baserer sig på følgende filosofi:

Hvis der er brandmænd, så svømmer man uden om eller igennem dem – og man piver ikke over at blive ramt af et par tråde. Hvis der er lidt for høje bølger eller en anelse for stærkt strøm, så tager turen bare lidt længere, og man må bruge lidt flere kræfter på at styre retningen. Brandmænd, strøm og bølger hører til havets betingelser for svømning. It’s as simple as that.

Kryds Isefjorden er 6 km ekstremsvømning (der hvis man ikke svømmer den direkte distance hurtigt kan blive til 7-8-9 km). Gennemfører du Kryds Isefjorden, så kan du med stolthed præsentere dig som én blandt få seje svømmere.

Krav:

Ruten

Svømmeruten over Isefjorden løber parallelt med færgeoverfarten mellem Hundested og Rørvig.

Ruten starter lige syd for Hundested Havn (ved Hundested Roklub). Herefter vil turen stile mod Rørvig Havn, dog i god afstand fra færgen. Ovre på Rørvig-siden, efter at Skansehage er passeret, drejer ruten ind mod havnen, hvor målet vil ligge ud for Rørvig Sejlklub.

Der vil være 1-2 væskeposter undervejs på ruten, hvor det vil være muligt at få væske og/eller energigel'er, men det er svømmerens eget ansvar at nå hen til væskeposterne.

Tilmelding til Kryds Isefjorden

Alle pladser til Kryds Isefjorden 2018 er taget

Next Challenge ønsker at udvikle, udbrede og udvide åbentvandssvømning. Ved at kombinere god planlægning, høje sikkerhedsstandarder samt feststemte og professionelle start- og målområder med sport og idræt i centrum skaber Next Challenge sine svømmestævner.

Inden svømmerne overhovedet når startområdet kan de vide sig sikre på, at alle tilladelser er på plads.

I startområdet mødes svømmerne af en atmosfære af professionalisme, ambition og adrenalin.

I vandet mødes svømmerne af sikkerhed. Ikke sikkerhed målt i en lægmandsforståelse af "livrem og seler", men derimod en faglig sikkerhed, der i høj grad planlægges af og koordineres med uddannede kystlivreddere. Uanset om distancen er 150 m. eller 6 km så er synlig sikkerhed grundstenen i Next Challenge’s events.

Målområdet er svømmernes. Uanset om du er 8 år, og du lige har gennemført dit første løb i havet, eller om du er en erfaren havsvømmer, der lige har gennemført en af Danmarks hårdeste svømmekonkurrencer, så skal du føle dig som en stjerne. Med en medalje om halsen skal du sole dig i anerkendelse fra venner, familie, publikum og andre nysgerrige gæster.

Og på nettet skal du opleve, at det er nemt at finde relevant information og data.

Next Challenge laver på dette grundlag professionelle arrangementer af høj kvalitet.

Foreløbigt program for Kryds Isefjorden

08:30
Startområde åbner
10:00
Sidste frist for registrering
10:30
Massestart for Kryds Isefjorden
11:00
Målområde Rørvig Havn åbner
12:00
Første svømmer i mål
12:45
Præmieoverrækkelse
14:30
Sidste svømmer i land
15:00
Afslutning

Kryds Isefjorden sponsoreres af:

Kryds Isefjorden støttes af: